ratuc – ferma animalelor

nu pot sa nu contemplu multitudinea de animale ce se urca in mijloacele de transport in comun.

am mai scris despre ele, si, in mod cert, voi mai scrie. astazi, totusi, voi incerca o clasificare, nu neaparat darwiniana, cum marea majoritate a animalelor de ratuc nu au izvorat din mediul lichid, poate doar din alcool.

asadar si asadeci:

locul 1. meritos loc acordat sconcsului de ratuc. este acel animal-om pe care il cunoastem toti cei care circulam cu mijloacele de transport in comun. semnul distinctiv este zona libera din jurul persoanei, chiar daca in rest oamenii stau lipiti unul de altul. cred ca numai mustele roitoare din jurul acestui animal ar putea sa ii faca prezenta mai vizibila. recomand utilizarea unui nas infundat sau a unei cleme de haine in prezenta acestui animal.

locul 2. cu un loc mai prejos de sconcsul de ratuc se situeaza lenesul de ratuc. acest animal de o imobilitate si o nesimtire acuta se protapeste unde nimereste sa urce si sta ca o stana de piatra chiar daca alti oameni incearca sa urce sau sa coboare din mijlocul de transport. de obicei nu are un miros specific ci doar o mutenie si o privire tampa. imposibil de urnit din loc, singurele gesturi notabile sunt urcarea si coborarea din mijlocul de transport. recomand utilizarea unui cot bine plasat, a unui calcai pe degetele de la picioare sau a unei pene de gasca pentru gadilat, sau orice alt instrument ce ar putea sa ii provoace urnirea din loc.

locul 3. cu nimic mai prejos fata de celelalte doua locuri, dar, totusi, poate un pic mai usor de asimilat in peisaj, este maimuta urlatoare de ratuc. este acel animal care isi face simtita prezenta prin sunetele stridente pe care le emite. fie ca le emite catre un telefon mobil, fie ca le emite catre un alt exemplar al speciei, acest animal este cel mai usor de recunoascut, si cel mai sonor. recomand folosirea dopurilor de urechi, sau a unei benzi de leucoplast pentru lipirea orificiului emitator de urlete.

acestea fiind zise, va doresc calatorie placuta.

funny-austrian

PS: nu e ratuc, dar macar ne linisteste ca si la altii e la fel de mare gradina zoo

Advertisements

~ by Daniel Codrea on November 6, 2009.

3 Responses to “ratuc – ferma animalelor”

  1. mai lipseste un amimal: bizonul turbat de la volan care dezechilibreaza puternic incarcatura de mai sus la oprire si pornire

  2. As vrea sa stiu daca esti de acord sa adaugi linkul http://stopprostia.wordpress.com la blogroll cu numele Stop Prostia. Daca esti de acord lasa un cometariu aici http://stopprostia.wordpress.com/2009/11/07/hello-world/ cu numele si linkul cu care vrei sa fii adaugat pe blog.

  3. Ar mai fii batranu tubat si puturos (mirosind a aftershave ieftin si transpiratie de o saptamana) care se grabeste la biserica sau la piata ce se afla al 10 km distantza deoarece morcovu sau rosiile coasta cu 50 de bani mai putin.

    PS. Merci ca mi-ai amintit de ce m-am lasat de transportul in comun …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: