woderful land of choice

cand tara arde, magistratii se piaptana.

de cateva zile magistratii stau pe tusa. unii o numesc greva, altii o numesc intrare in ilegalitate, concret, 3 milioane de dosare nu se judeca.

Basescu arunca injective la adresa lui Kovesdi si a lui Pivniceru. Acestea ii paseaza frumos inapoi favorul, sustinand ca insusi seful statului intervine in cursul firesc al justitiei, si pe langa faptul ca salariile sunt o problema majora in randul magistratilor, acestia trebuie sa plece capul si la influentele oamenilor cu putere in stat.

Basescu contraataca sarjand pe faptul ca justitia a intrat pur si simplu in ilegalitate atunci cand a considerat de bun augur sa isi suspende activitatea. tot acesta sustine ca s-au gasit fonduri pentru salariile magistratilor. aici deja intervine problema in increderea in cuvantul unui presedinte roman. sunt multe antecedente impotriva acordarii acesteia.

una-alta, pana justitia isi face de cap, pana basescu mai face o miscare populista de a castiga macar voturile celor care asteapta magistratii sa-si scuture praful de pe umeri, boc sustine sus si tare ca va face tot posibilul pentru a minimaliza birocratia din cadrul programului “prima casa”.

cand merg toate atat de bine si firesc, la ce dracu ne mai plangem ca vrem sa emigram???

Advertisements

~ by Daniel Codrea on September 11, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: