Politica de cacao

Azi dimineata, stire politica: parlamentarii si-au marit de 4 ori bugetul la hartie igienica fata de cel de anul trecut.

Se zice ca pe timp de criza oamenii mai tau din cheltuieli, ie nu mai baga la ghiozdan atat de mult, ie logic, nu mai caca atat de mult. Ei, ai nostri dovedesc contrariul, ori papa mai mult, adica caca mai mult, ori au dat intr-o diaree de criza.

Deviza: tara de rahat, politicieni cu rahat.

Advertisements

~ by Daniel Codrea on June 22, 2009.

4 Responses to “Politica de cacao”

  1. Hmmm…poate ca e vorba de calitatea hartiei amu, in loc de hartie cu un strat (mai eftina), anul asta folosesc cu 4 straturi (mai scumpa de 4 ori),ca sa dea bine la ochii “soacrei” inspectiei Europene.

    • Pai da si inspectia aia sa nu-i verifice in cur, sa inceapa de la buzunare, ca acolo li se ascund cateva milioane de straturi de euroi. Mai bine se caca pe cur papir scump dar li se golesc buzunarele decat sa si fure si sa se si cace scump. Iarta limbajul cu damf.

  2. mai tata, tu habar nu ai! pai nu ai auzit: vin vremuri kkcioase mai tata! pai tu ce crezi, criza ce e? si ca sa nu puta, si-or loat masuri! sa vezi numai, cum o sa apara gaurile in bujet, cum le-ndoapa imediat cu hartie igienica, pentru ca e de kkat sa ai asa ceva, si cum banii de colea au disparuta…romanul este deshtept mai! plus, nu te mai chiunui sa iei bancnota cu bacnota. baji sulu, direkt! ehh…

    • Vremurile ca vremurile. Ca de 20 de ani tot din astea am avut. Si inainte de 20 de ani tot din astea am avut dar cu o tenta diferita de colorit si miros. Nicicum nu e bine cu astia. Io ias lasa in curu gol si cu nevoi stringente, ca tot e vb de kk si de buda. Sa ii vad cum li se bulbucaie ochii si cum li se umfla fata. Maica lor de hoti cacaciosi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: