Life as at this morning

Viata merge galopand inainte, cu bune si cu rele.

Pe la noi: Vanghelie ia la tranta limba romana si cu ea si pe cea engleza, ca de, el este care este si el care este poate. Din Google, pe care aproape orice prescolar stie sa il pronunte, domnu nostru politichian a scos un frumos Goagăl. Evident ca au aparut romanasi inventivi care au trantit repede un site “Sărci pe Goagăl”. Iata si dovada:

Pe la ei, dar tot cu noi: tigani romanai atacati de extremisti in Belfast. Stau si ma gandesc, oare exista vreun stat care sa nu ne bage in aceeasi oala? Mai mult ca sigur ca intre cei atacati sunt si oameni cumsecade, poate chiar mai multi decat gasesti intr-un colectiv “pur” roman, dar e suficient sa existe unul care sa calce pe bec, ca toti tiganii sa fie taxati. Mie personal imi plac tiganii, cei care si-au pastrat obiceiurile, si nu acela de a fura, ci datinile si cultura lor, si care sunt mandri de statutul lor de nomazi. Dar, evident, in acelasi timp ma dezgusta cei care trandavesc si stiu numai sa fure si sa bea si sa injure.

Si dovada: http://www.hotnews.ro/stiri-diaspora-5836051-romanii-atacati-neo-nazisti-belfast-afla-ingrijire-sociala-gordon-brown-condamna-violentele.htm

Advertisements

~ by Daniel Codrea on June 18, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: