za logan biznis continius

 

deci afacerea asta cu loganocopuri ( ca inkunpic si se spunea despre masinile astea ca pot sa se trasforme si in robocop) continua. Acum au inceput sa se lamenteze mai toti. Ca cei cu preturile astea? Ca de fapt, in spate e o alta miscare, ceva legat de 240 milioane de oiro. Ca de fapt dotarile ar putea fi cumparate si cu mai putin de un sfert de pret. etc. 

citeam prin presa: Italienii platesc cu 5.000 euro mai mult pe o masina a politiei pt dotarea acesteia, plus ca masinile le cumpara la licitatie cu pret mai mic deoarece achizitioneaza un numar mai mai de autovehicuile. oameni care judeca, tot ce pot zice.

La noi ca la bulgari. Si acestia au reusit sa dea 11 milioane euro pe 100 Opel Astra clasic si pe 90 de Lada Niva. WTF?!?!?!

Nu ne-am saturat sa fim asemuiti cu bulgarii? mamaligata-tatatatatatatata

Plus ca la noi un logan cumparat de politie are pretul de 12 mii de euro, iar o persoana fizica isi cumpara un logan cu 7 mii de euro. WTF?!?!?!?!?! again. Ce pielea mea se intampla aici?

Mah fratilor, pana acu macar s-a furat asa sa nu se vada de pe varfu muntelui. Acu deja se ajunge sa se fura atat de evident ca lumea ramane cretina la incercarile jalnice de a musamaliza totul.

Fiecare da vina pe altul. Firma de leasing pe interne ca asa a fost comanda. internele pe sri ca sau uitat peste comanda si au dat aviz favorabil. basescu pe toata lumea. toata lumea pe basescu. iar, intre timp politzaii nostri fantasmagorici se plimba linishtiti cu mashinile de 50-60-70 de mii de oiro (ca pretu difera in functie de trustul de media care publica stirea) fara ca macar sa stie pe ce stau cu curu’. Is curios daca macar pot sa numeasca juma’ din beculetele si butoanele pe care le au landemana.

“UUUUUUUUUUUUUUUUUU. What does this button doooooooooooooo???????????????????????”

 

PS: daca nici macar semnele nu stiu sa le “ceteasca”:

Advertisements

~ by Daniel Codrea on October 16, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: