decret demografic fara numar, fara numar :p

Intr-o conferinta de presa adresata Parlamentului, Basescu indeamna, mai bine zis precizeaza ca femeile din Romania ar trebui incurajate sa aiba cel putin 2 copii.

Barbati, e timpul sa trecem la actiune.

Iexista si uo exceptie. 🙂

Ce ne facem cu cei care si asa au deja o caruta de copii (oameni in special saraci lipiti pamantului, cu un grad ridicat de analfabetism, sa nu mai vorbim de boli si de construct psihic). Ei in cazul lor se poate aplica o alta stire ce am aflat-o astazi – sterilizarea chimica. Adica, daca tot au deja mult mai multi copii decat pot sa intretina, de ce sa mai faca si altii sa sufere, mai bine li se face un tratament, si “love can go on”.

Ramane totusi de vazut ce ne facem cu categoria de oamenii, mandrii cetateni ai Romaniei, la care le place masinile si fetitzele si au dusmani far numar, fara numar. Care este! Ei, pe acestia din urma eu zic sa ii expatriem, sai trimitem in Elvetia ca si asa elvetienii s-au bucurat deja prea mult de neutralism, sa mai aiba si ei parte de dusmani fara numar, fara numar. Care este! Acestia pot sa isi faca si statul lor, din partea mea, dar undeva cat mai departe de urmele civilizate ale vreunei tari. Sa stea in locul lor mirific, unde pot sa se imbrace numai in aur si unde pot sa isi aleaga idoli pe masura. Care este!

Advertisements

~ by Daniel Codrea on September 29, 2008.

3 Responses to “decret demografic fara numar, fara numar :p”

 1. 1. Sotu’ lu’ Phiranda sigur se va duce sa faca nitica sterilizare chimica dupa ce a facut 2 puradei…sau cate 2 puradei…
  2. Te rog, nu Elvetia! Undeva la poli, sa moara de frig sau la ecuator, sa moara de cald, da’ nu in Elvetia !!! Ca unii dintre noi au vise de pensionare in neutralitatea Elvetiei. Fara copii, numa cu shezlongu’.

 2. No domnu Dani’. Felicitari pentru propunerile de expatriere a celor cu dusmani fara numar, fara numar.
  Cand trecem la fapte?

 3. Mda,
  Ideea pensionarii este destul de interesanta, dar tinand cont ca traim intr-o tara in care traim, si ca suntem vazuti asa cum suntem vazuti in afara tarii, nu cred ca pana ajungem noi pensionari se va schimba imaginea noastra in afara.
  Deci, decat sa rada ei de noi, mai bine noi de ei.
  De trecut la actiune este cu doua taisuri. Astia is ca si gandacii de bucatarie. Omori unul, apar doi. Trebuie o solutie mai buna.
  Da nici la pol nu iash trimite. Iti dai seama ca daca ii trimiti la pol, urmatorul film “Happy Feta” o sa fie pe coloana sonora “fara numar, fara numar”? :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: