schimbare de imagine dar nu si de …..

Sunt socat, prea putin zis, de ce se intampla in jurul meu. Parca totul o ia razna. Si nu ma refer doar la lamentarile faptului ca sunt roman si fericit in Romania, ci, pur si simplu, totul se destrama. Stirile internationale au tendinta de a semana tot mai mult cu cele autohtone de la ora 5.

Gandurile la o revenire brusca au fugit demult. Vremea recesiunii!!! Vremea supararilor nespuse. Vremea rasturnarii ordinii care defapt nici nu a existat vreodata.

Si daca la toate astea mai adaug si o stare de spirit nu exagerat de OK, cred ca e reteta ideala pentru a fi fericit in Romania, sau, de fapt oriunde altundeva.

Socuri si socati:

1) cercetatorii americani, sau de care or mai fi, au decretat ca un barbat se “tampeste” pe masura ce doarme cu cineva alaturi, in pat. – Hmmmmmm, ferice de mine???

2) in Rusia, exista o provincie, in care sa decretat o zi libera acordata de stat pentru “reproducere”.  – Adica, rusii care sunt si asa 146 de milioane, sau in jur de, au si o zi libera pentru a face dragoste. Conditionarea asta unde ajunge! Dar, ma intreb oare ce fac rusii in weekend , sau in alte momente de timp liber? Sa fie vodka chiar atat de multa si de buna???

3) una de pe la noi, s-a decretat ca nivelul educatiei romane a scazut sub nivelul mediocru. – “fara numar, fara numar”. Si asta totusi in conditiile in care americanii sunt obsedati de faptul ca “eu nu am vazut nici un tanc in Georgia. Ar trebui sa imi fac griji?”

Astea ar fi doar putine dintre multele si aberantele oboseli intelectuale ale vremurilor noastre. Sa ne tina psihicu la cate avem de ingurgitat zi de zi.

Advertisements

~ by Daniel Codrea on September 17, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: