things not to visit

deci in vacanta minunata de la mare, am facuto si noi pe turisti aia cu aparate foto de gat si neam dus in constanta sa vedem si noi delfini la delfinariu. (eroare de calcul: delfini, ca era doar unu)

pe langa faptul ca indicatoarele inspre delfinariu lipsesc cu desavarsire (in afara de o tablita mica pe un stalp, care indica de fapt statia de bus “delfinariu”), odata ce ajungi la delfinariu iti dai seama ca, evident ca ajungi la o ora in care tocmai sa intrat la spectacol, ai oportunitatea de a zabovii inca vreo trei ore deageaba. In acest moment ai o inspiratie divina de a te duce la o expozitie de pesti exotici, adika trei “rechini” (niste pesti mai lungi, atat de lesinati incat nici macar un blitz in ochi nui mai misca), si o mana de “piranha” (unul mai urat decat celalalt, unul chiar cu buza smulsa – deficientu’ familiei :D), si pedeasupra pentru aceasta mirifica expunere de vietati “salbatice” dai si 10 lei.

na deci scurganduse 10 minute din alea 3 ore, mergi sa mai zabovesti si la o coada de bilete la delfinariu, dai 14 lei casai filmu, si te duci pe undeva sa mai zaci vreo ora juma.

in sfarsit se deschid usile la delfinariu. deci pe vremea lui ceau, nici macar la oua sau la carne pe sub mana nu era imbulzeala cum este aci. mame, tati, copii, multi copii care zbiara, foarte multi copii care zbiara, toti vor sa intre in aceeasi secunda pe o usa nmica, deci rezultatul e un fel de “poarta groazei”, na deci ajungi si inauntru , unde de la atata lume si zgomot si putoare, incepe sa ti se invarta berile de aseara in stomac mai ceva ca saracu delfin prin apa. leul de mare, “trist ca naparleste si leoaica lui, care pe deasupra a fost dusa sus la acvariu” , sta si se scarpina pasiv, delfinul da cu botu sau ceo avea intro minge, uauuuuuuuuuuuuuu: CE SPECTACOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cand iesi te gandesti ca, pe langa faptul ca iai impusca pe aia de au ideea de a inghesui 2 animale intrun ochi de apa, mai bine luai banii sii aruncai pe geam, ca macar vedeai urma lor.

deci sfat: ajungi in constanta dute si tu si bea o bere si uitate la pescarusi ca macar vezi cevas interesant si nici narunci cu banii aiurea

PS: papa bun de tot la “Grota” (nu mai stiu strada, da’ e pe langa Mac pe undeva. :D)

Advertisements

~ by Daniel Codrea on September 11, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: