Dorele reloaded

Daca acum cateva zile m-am impotmolit in traficul de pe trotuare, azi am avut marea supriza de a constata ca povestea se repeta. Singura diferenta – locatia.

Daca inainte aveai macat impresia ca poti sa treci pe langa minunatii Dorei, adica sa te arunci in traficul de pe strada, azi, nu primeai nici macar atata.

Cum se poate bloca o alee dintre blocuri? SImplu! Masinile proprietarilor de apartamente sunt parcate pe margini, si in mijloc, la fir de par se parcheaza o dubita la care i se deshid si usile din spate, asa ca sa iti taie si raza de lumina de la capatul tunelului.

Macar ca de data asta, desi anevolnic, Dorel responsabil cu sprijinitul usii din spate al dubitei, s-a sinchisit sa stranga niste tevi ca sa faca loc si celor cativa gura casca care se minunau de munca matinala ce poate exista si in Romania.

Chiar daca de data asta, Dorel a actionat din proprie initiativa, totusi, daca n-as reprosa ceva n-as fi eu, ar trebui sa vedeti cum arata un fost loc verde de langa un bloc de 10 etaje, dupa ce muncitorii au inceput izolarea termica a acestuia.

De la ambalajele de la pachetele de material izolant care atarna ca si globurile in copaci, pana la grauntele de “spuma de mare”, te simti ca in rai, ce sa zic :)). Inca un pic si zici ca esti in alaiul de  nunta al cuiva, nu de alta dar ce e pe jos seamana tare cu orezul aruncat dupa miri.

Tot ce pot face, este sa urez uniune durabila a izolantului cu exteriorul blocului.

Advertisements

~ by Daniel Codrea on July 9, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: