marcaje naturale

intr-un oras infectat de masini

intr-un oras plin de praf

intr-un oras sufocant de cald

fiecare vietate incearca sa isi caute un loc cat mai racoros, sau, cel putin, sa isi faca traseele de circulatie cat mai ferite de agitatia, caldura, etc. ale arterelor principale.

dar cum cainele ii este cel mai apropiat prieten omului, si cum omul modern mai degraba da cu piciorul in caine decat sai dea un os, cainele simte nevoia acuta de asi afirma prezenta, astfel ca recurge la singurele mijloace posibile ( in afara de muscaturi – si caini is mai oameni decat oamenii) si anume la acela de a marca teritoriul

de ce aceasta introducere lunga???

pentru ca, de o vreme bunaaaaaaaaa incoace, cum cu toate caldurile astea, miam gasit si eu un traseu de acasa pana la munca, asa mai ocolit, cu copaci, cu umbra, frumos ati zice, nu???

dar pe langa toate aceste lucruri minunate acest traseu se pare ca este iubit si de caini, sau mai bine zis de stapanii cainilor.

chiar azi dimineatza asistam la un “cadru de familie” in care mamica toata toata fandosita panlacer sinapoi isi dragalasea potaia de cateva mii de oiro (plm!!!!!!) “hai dragule fa kaki, ca sa putem merge cu masina”

WTFFFFFFF?????????????

da draga mea, de ce nu educi potaia sa faca kaki la pocnit din degete, din moment ce ii acorzi o atentie asa mare, si in special o atata lipsa de respect fata de altii. AAAAA. Am uitat sa va spun ca potaia facea kaki in mijlocul trotuarului

Advertisements

~ by Daniel Codrea on July 4, 2008.

2 Responses to “marcaje naturale”

  1. daca-mi permiti, stii care-i parte cu adevarat ironica: potaia dreq dupa ce ca face kaki pe trotuar are si parte de mers cu masina. Tu sau io nu.

  2. Na lasa, ca prefer ca un drum cu masina sa mil castig altfel decat facandu-mi nevoile in mijlocul trotuarului. :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: