cu parere de rau trebuie sa va anunt ca e o zi de luni

am mai scris despre zilele de luni. si inca si acum sunt de parere ca aceste zile ar trebui scoase din calendar, interzise. luni este ziua cand esti artagos chiar si pentru simplul fapt ca e luni. luni te deranjeaza toate lucrurile intr-un mod exagerat, chiar daca le cunosti, pentru ca te confrunti cu ele si in celelalte zile.

totul e exagerat, totul e agasant. te deranjeaza mirosul infect al orasului, sau, mai rau , al oamenilor, care la prima ora miros ca altii in ultima. te deranjeaza zapuseala care te cuprinde de indata ce pui piciorul afara din casa. te deranjeaza vecinii care te-au chinuit toata noaptea cu o cearta, si acum ai avea chef de somn, te deranjeaza faptul ca iarasi te tarasti la locul de munca sa incepi inca o saptamana glorioasa. te deranjezi tu ca nu faci altceva.

dar poate cel mai tare te deranjeaza lipsa de curaj al unora, faptul ca nesocotesc anumite aspecte care, chiar intre prieteni si aporpiati ar trebui sa fie naturale.te deranjeaza faptul ca trebuie sa te gandesti la lucruri ce ar trebui sa fie naturale, necugetate intens, sa fie pornite din pura simtire si nu cugetare.

si inca o data, revin, a mia oara, si nu ultima oara, e luni, o zi nenorocita de inceput de saptamana. e cineva acolo care nu e deranjat de faptul asta????

Advertisements

~ by Daniel Codrea on June 23, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: