Prost gust sau un prost simt al modei

Intr-o societate in care toti devenim din ce in ce mai caininti pentru a supravietui, in care ne crucim de halul in care cresc preturile si de toate magariile pe care minunatii conducatori sunt in stare sa le indruge, deci in aceasta societate, totusi, ne-am astepta ca macar simtul bunului gust sa nu se fi alterat atat de mult incat sa ramai tamp la cate vezi pe strada.

Sau poate ca , din dorinta unor vremuri mai bune, bunul gust al unora a ramas in urma cu cateva decenii?

Mi se pare totusi, cel putin ridicol, maniera in care sunt in stare sa combine niste oameni, atat femei cat si barbati, cele mai opozante bucati vestimentare pe un singur corp.

Exemple:

1) Ce mult ii place unui barbat sa isi scalde ochii pe un corp de femeie care stie sa isi puna in evidenta formele!!

Dar cand vezi o astfel de femeie imbracata din cap pana in picioare in haine sport, la care se ataseaza si piesa de rezistenta, o geanta “bling-bling”, pe cat de lucioasa, pe atat de mare, stai sa te gandesti: fata asta nare bani de o geanta sport. Te mai uiti o data la ea, ii vezi hainele sport, toate de marca, hmmmmm, fata asta nu are, si nu o sa aiba niciodata atatia bani, incat sa isi dea seama ca o geanta sport aduce mai multe priviri la o tinuta sport, decat o geanta de piele galbena lucioasa la un trening negru mulat pe corp.

2) Exista si barbatii, al caror simt practic, sa nu zic al modei, caci acesta din urma este cam lipsa la gena masculina, deci al caror simt practic duce o lipsa acuta de consistenta.

Intr-o vreme ploioasa, de nu lasi nici cainele afara, unii se gandesc, ca a purta sandale este oportun. Fie! , pana aici nimic nelalocul lui, chiar daca e dimineatza, si se vede pe figura individului ca abia acum a iesit din casa. Dar  sa trantesti pe tine si o pereche de pantaloni verzi de stofa, un pulovar crem crosetat si o cipica bleu de blug, hmmmmmmm, “mare e gradina Domnului”.

Solutii???

Poate sa ne intoarcel la vestimentatia edenica si sa nu ne batem gandul cu rufe murdare, ci doar cu sosirea toamnei, si la gandul ca toamna toate frunzele se scutura. Dar la ritmul in care despadurim tara, ca si cum am despoi o femeie frumoasa de haine, ei! , noi nici la frunze nu am avea mari sanse, ca am ramane mai mult cu acele de la brazi. 😛

Advertisements

~ by Daniel Codrea on June 19, 2008.

3 Responses to “Prost gust sau un prost simt al modei”

  1. Ma, eu cred ca problema se poate pune si un pic altfel: tipele care au ce arata sa umble numai in trening negru mulat pe corp, daca se poate fara maneci si cu sort mulat fara poseta de nici un fel ca oricum e de ajuns cat au pe ele. Tipele urate sa se plimbe linistite cu genti ,,bling-bling” si altele de genu, ca oricum nu se uita nimeni la ele si daca totusi se uita cineva inseamna ca respectivi sunt chiar perversi.

  2. Mda,
    e si asta un fel de a privi lucrurile.
    Ideea era nu neaparat actul in sine de a te uita dupa cineva, ci ideea de simt practic al bunului gust.
    Partea dureroasa este, ca tocmai acele zeite, cu corp de agzele, sunt cel mai des asortate ca un pom de craciun intr-un palat cu 1 milion de turnulete. Iar alea, “urate”, caci totusi nu exista femei urata, ci doar barbati cu puncte de vedere diferite, acestea sunt cel mai bine asortate.

  3. Am impresia ca acale tipe bune de agatat, impodobite ca un pom de craciun, sunt cam nemultumite de infatisarea lor. Dupa ce si-au antrenat bine corpul la sala pentru a arta cat mai estetic, incearca sa faca acelasi lucru si prin outfit, adica o supracizelare exterioara, partea nasoala e ca nu reusesc decat sa exagereze, sa fim seriosi I.Q.-ul e destul de scazut la majoritatea populatiei, se vede dupa cum se imbraca.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: