cainii comunitari vs. maturatorii de strada

de ce intr-o tara civilizata, cei care se ocupa de debarasarea resturilor menajere si de curateania strazilor lucreaza doar noaptea? sa fie doar un capriciu al mai multor tari, pe care noi nu vrem sa il adoptam?

sau pur si simplu ne e mai usor sa ne inghesuim dimineata la-olalta cu maturatorii de strada, intr-o statie de autobus si asa infect de plina de tot felul de buticuri nelalocul lor, de caini comunitari, si de oamenii care denota o mila mai mare decat cainii respectivi?

cica mai nou se dezbate daca sa eutanasieze sau nu cainii comunitari. altii zic ca cel mai bine e sa-i stranga, sa ii vaccineze, sa ii castreze, si mai apoi sa le dea drumul inapoi in strada. pai mai fratilor, un caine daca musca inainte sa fie deparazitat si castrat, va musca si dupa aceea, ca de aia e caine. nu zic ca varianta eutanasierii e mai buna. nicidecum. dar nici cealalta.

revenind la maturatorii de strada. observatie: un caine comunitar se va da mult mai repede laoparte din drum cand vede ca vine un puhoi de oameni decat un maturator. de ce? frica? sau respect? 🙂

Advertisements

~ by Daniel Codrea on April 16, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: