Nervi la pachet cu funditza

Oare exista cineva care sa  nu fi avut cel putin o zi in care sa ii vina sa isi smulga parul din cap. Si pentru ce? Pentru niste simple magarii!  Dar atunci cand omul e nervos niciodata nu vede solutia. e orbit de problema. Sta si se macina. Isi mananca nervii, ca de avem miliarde de neuroni, ce-nseamna cateva mii moarte deageaba. Asta pana in ziua in care se regaseste omul nostru sugandu-si degetul si facand bule de saliva (caci si miliardele alea de neuroni au un capat :P).

Si atunci nu e mai bine sa gasesti o modalitate, daca nu mai utila, macar mai placuta de ati omori neuronii?

Berea e un exemplu ok. Doar ca mai taie ceva si din ficat si stomac, dar macar ajuta la rinichi :))

Sunt momente in care nici macar prietenii nu mai pot sa iti imprime un zambet pe buze. Momente in care cerul pare atat de sinistru incat vrei sa te ascunzi sub pamant numai sa nu il mai vezi. Si rostul tuturor zilelor astea care este? Asteptarea urmatoareia la fel? Sau impulsul acela prostesc ca maine va fi mai bine?

dark_sky-cloud_hole_s.jpg

Advertisements

~ by Daniel Codrea on January 15, 2008.

5 Responses to “Nervi la pachet cu funditza”

 1. Baa domnu… se pare ca ai o zi sumbra astazi, si tu, ca multi dintre-ai tai frati de suferinta! Altfel iti mai faceau neuronii aia un loc si pentru o amintire mai relaxanta, intre prietenii aia care nu au nici ei intotdeauna puterea sa te indemne sa mai scapi si tu un zambet din cand in cand… Da daca o facut-o o data sa incercam sa facem la fel; daca ii vedem ca zdrente de sters prafu de pe amintiri cu momente in care cerul pare atat de sinistru incat vrei sa te ascunzi sub pamant… poate or mai zambi si ei la mana intinsa ce-ti ofera inca un gram de toapsec care mai taie ceva din ficat si stomac, dar macar ajuta la rinichi si poate-mi permiti sa mai adaug si morala aici:)
  Si asa stau eu sa-mi aduc aminte de berile, canile de vin fiert, amintirile din studentie si glumele grosolane trantite aseara intre doua comenzi la adresa colegilor de masa… Si ma mai incumet sa cred ca-i simti si tu o urma de zambet printre nori aia-ntunecati! Mai salvez si io un pachet de neuroni ca si maine-i o zi :))

 2. …poate ca maine nu mai e o zi buna si te trezesti sub un astfel de nor…te uiti mai bine si ajungi la concluzia ca nu e un simplu nor ci sunt datoriile,dusmani…poate suferinta,necazurile….chiar problemele…cine stie??!!…nu e important sa bei si sa uit,ci sa le tii “piept” sa infrunti,sa razi si sa stii ca aceea zi se poate termine si cu un esec ca nu totul e “roz”…dar mai bine gadeste ca se va termina cu bine…poate ziua respectiva e “roz”…

  • sunt zile si zile. unele “gri” , altele “roz”. Nu aprob inecarea in alcool a ultimului neuron, cum nici nu sunt impotriva unei beri la amaraciune. datorii omul are tot timpul, in dusmani nu cred.
   da, sunt de acord ca merita sa te ridici si sa descoperi nuantele placute in zilele amarate.

 3. daca nici speranta ca urmatoare zi o sa fie mai bine,nu o mai avem..atunci de ce mai traim? Oricum cu totii avem zile bune si zile mai proaste..asta nu inseamna ca nu va urma si ceva mai bun.Doar cei puternici stiu cum sa infrunte greutatile vietii..iar cel slabi le vor cerceta si dramatiza pana la epuizare.:) Inseamna mult sa ai forta de a traii viata..Fiindca sa mori este usor..Dar sa traiesti este mult mai greu.. ai nevoie de multa tarie.

  • Foarte adevarat. Doar cel care e in stare sa treaca peste zilele grele si sa ridice fruntea merita sa traiasca.
   Trebuie constientizate , totusi, si zilele negre, poate ne ajuta sa trecem peste urmatoarele piedici ce vor aparea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: